Tillgänglighet*

Flash Player – hjälp

Innehållsförteckning

Panelen Globala sekretessinställningar

VarningDu måste ha Flash för att visa innehållet

JavaScript måste vara aktiverat och du måste ha den senaste versionen av Adobe Flash Player för visa innehållet.

Ladda ner en kostnadsfri Flash Player nu!

Hämta Adobe Flash Player

Obs! Inställningshanteraren ovan är inte en bild, utan själva Inställningshanteraren. Klicka på flikarna för att visa olika paneler och klicka på alternativen på panelerna om du vill ändra Adobe Flash Player-inställningarna.

Använd den här panelen om du vill återställa sekretessinställningarna i Flash Player.

  • Om du väljer Neka alltid och sedan bekräftar alternativet kommer alla webbplatser som försöker använda kameran eller mikrofonen på din dator att nekas åtkomst. Du tillfrågas inte igen om en webbplats kan använda kameran eller mikrofonen på datorn. Den här åtgärden tillämpas både på webbplatser som du redan har besökt och på webbplatser som du inte har besökt än.
  • Om du väljer Fråga alltid och sedan bekräftar alternativet kommer alla webbplatser som försöker använda kameran eller mikrofonen att be om ditt tillstånd. Den här åtgärden tillämpas både på webbplatser som du redan har besökt och på webbplatser som du inte har besökt än.

Om du tidigare har valt Kom ihåg på panelen Sekretessinställningar för att permanent tillåta eller neka åtkomst till en eller flera webbplatser inaktiveras alternativet Kom ihåg för alla dessa webbplatser om du väljer Fråga alltid eller Neka alltid. Det alternativ du väljer här åsidosätter följaktligen eventuella tidigare alternativ du valt på panelen Sekretessinställningar.

När du har valt Fråga alltid eller Neka alltid (eller i stället för att göra detta) kan du ange sekretessinställningar för enskilda webbplatser som du redan besökt. Du kan t.ex. välja Neka alltid här och sedan använda panelen Sekretessinställningar för webbplatser och välja Tillåt alltid för enskilda webbplatser som du betraktar som tillförlitliga.

En översikt över sekretessrelaterade problem finns under Vad är sekretessinställningar? i avsnittet om Inställningshanteraren.