Tillgänglighet*

Flash Player – hjälp

Innehållsförteckning

Panelen Sekretessinställningar för webbplatser

VarningDu måste ha Flash för att visa innehållet

JavaScript måste vara aktiverat och du måste ha den senaste versionen av Adobe Flash Player för visa innehållet.

Ladda ner en kostnadsfri Flash Player nu!

Hämta Adobe Flash Player

Obs! Inställningshanteraren ovan är inte en bild, utan själva Inställningshanteraren. Klicka på flikarna för att visa olika paneler och klicka på alternativen på panelerna om du vill ändra Adobe Flash Player-inställningarna.

Listan med webbplatser ovan lagras bara på din dator så att du kan visa eller ändra sekretessinställningarna. Adobe kan inte komma åt den här listan eller den information som har lagrats på din dator av webbplatserna.

Använd den här panelen för att ange sekretessinställningar för webbplatser som du har besökt. I listan med besökta webbplatser visas följande information om varje webbplats:

  • Webbplatsens namn
  • Sekretessinställningen för webbplatsen

Om du vill ange sekretessinställningar för en webbplats väljer du webbplatsen i listan med besökta webbplatser och ändrar sekretessinställningarna efter önskemål. I följande lista förklaras de olika sekretessalternativen:

  • Om du vill tillåta eller neka åtkomst till kameran och mikrofonen på din dator varje gång webbplatsen försöker använda dem väljer du Fråga alltid.
  • Om du vill tillåta åtkomst till kameran och mikrofonen varje gång webbplatsen försöker använda dem, och inte vill bli tillfrågad igen, väljer du Tillåt alltid.
  • Om du vill neka åtkomst till kameran och mikrofonen varje gång webbplatsen försöker använda dem, och inte vill bli tillfrågad igen, väljer du Neka alltid.

Obs! Om du alltid vill tillfrågas innan en webbplats använder kameran eller mikrofonen på din dator, eller om du inte vill att någon webbplats ska kunna använda kameran eller mikrofonen, använder du panelen Globala sekretessinställningar.