Tillgänglighet*

Flash Player – hjälp

Innehållsförteckning

Panelen med inställningar för uppspelning av skyddat innehåll

VarningDu måste ha Flash för att visa innehållet

JavaScript måste vara aktiverat och du måste ha den senaste versionen av Adobe Flash Player för visa innehållet.

Ladda ner en kostnadsfri Flash Player nu!

Hämta Adobe Flash Player

Obs! Inställningshanteraren ovan är inte en bild, utan själva Inställningshanteraren. Klicka på flikarna för att visa olika paneler och klicka på alternativen på panelerna om du vill ändra Adobe Flash Player-inställningarna.

Använd panelen med inställningar för uppspelning av skyddat innehåll för att återställa licensfiler som har hämtats till datorn.

En del innehåll på Internet skyddas av innehållsleverantören med hjälp av Adobe Flash Access. Om du vill använda det här skyddade innehållet måste användaren först skaffa innehållslicenser från innehållsleverantören. De här innehållslicenserna hämtas automatiskt till datorn, till exempel när du hyr eller köper det skyddade innehållet. Licenserna sparas sedan på datorn.

Du kan behöva återställa licensfilerna om innehållet inte spelas upp korrekt. Det kan till exempel hända att en supporttekniker hos innehållsleverantören ber dig att återställa dina befintliga licensfiler så att du kan hämta dem igen.

Var försiktig när du återställer licensfiler. När du återställer licensfiler i Flash Player återställs alla befintliga licensfiler för skyddat innehåll som spelas upp på din dator i Flash Player. Du kommer inte att kunna komma åt innehållet i Flash Player från den här datorn förrän du har hämtat nya licenser från innehållsleverantören.

En återställning av licensfilerna tar inte bort själva filerna från datorn. Om du vill ta bort de här filerna permanent läser du den här TechNote-artikeln om stöd för Flash Access.