Tillgänglighet*

Flash Player – hjälp

Innehållsförteckning

Panelen P2P-nätverk

VarningDu måste ha Flash för att visa innehållet

JavaScript måste vara aktiverat och du måste ha den senaste versionen av Adobe Flash Player för visa innehållet.

Ladda ner en kostnadsfri Flash Player nu!

Hämta Adobe Flash Player

Obs! Inställningshanteraren ovan är inte en bild, utan själva Inställningshanteraren. Klicka på flikarna för att visa olika paneler och klicka på alternativen på panelerna om du vill ändra Adobe Flash Player-inställningarna.

Listan med webbplatser ovan lagras bara på din dator så att du kan visa eller ändra inställningarna för P2P-nätverk. Adobe kan inte komma åt den här listan eller den information som har lagrats på datorn av webbplatserna.

Använd den här panelen för att ange inställningar för P2P-nätverk för webbplatser som du har besökt. Om du vill veta mer om P2P-nätverk och hur du avgör om du ska aktivera det eller inte läser du Vad är P2P-nätverk?.

I listan med besökta webbplatser visas följande information om varje webbplats:

  • Namnet på den besökta webbplatsen
  • Inställningen för P2P-nätverk för webbplatsen

Ändra nätverksinställningar

Om du vill ange inställningar för en viss webbplats väljer du webbplatsen i listan med besökta webbplatser och ändrar sedan inställningarna efter behov. I följande lista förklaras de olika alternativen:

  • Om du inte vill att den här webbplatsen ska dela din bandbredd, och du inte vill bli tillfrågad om detta igen, markerar du Neka alltid.
  • Om du vill att den här webbplatsen ska dela din bandbredd, och du inte vill bli tillfrågad om detta igen, markerar du Tillåt alltid.
  • Om du alltid vill bli tillfrågad innan du delar din bandbredd markerar du Fråga alltid.

Inaktivera P2P-anslutning för alla

Om du aldrig vill dela din bandbredd markerar du Inaktivera P2P-anslutning för alla. Den här inställningen påverkar webbplatser som du redan har besökt och sådana du inte besökt än. Om du avmarkerar det här alternativet återställs dina tidigare inställningar för enskilda webbplatser (om du hade sådana).