Toegankelijkheid

Hulp voor Flash Player

Inhoudsopgave

Camera-instellingen

Wat zijn camera-instellingen?

Met camera-instellingen kunt u de videocamera selecteren die u met Adobe Flash Player wilt gebruiken. In het pop-upmenu ziet u alle camera's die door Flash Player op uw computer zijn gevonden.

Wat gebeurt er als ik niets doe?

Flash Player zoekt automatisch naar alle videocamera's op uw computer en geeft de naam weer van de standaardcamera die wordt gebruikt. Als u geen andere camera selecteert in het pop-upmenu, maakt Flash Player gebruik van de standaardcamera. Klik op de sectie met het voorbeeld om de live beelden van de standaardcamera te zien.

De Flash Player vraagt uw toestemming voordat een toepassing toegang kan krijgen tot uw camera of microfoon. Zie Pop-upvraag over privacy.

Wat gebeurt er als ik een andere camera selecteer?

Als u een andere videocamera selecteert in het pop-upmenu, maakt Flash Player gebruik van deze camera. Klik op de sectie met het voorbeeld om de live beelden van de geselecteerde camera te zien.

Wat gebeurt er als Flash Player geen camera vindt?

Als Flash Player geen camera vindt op uw computer, wordt u gewaarschuwd dat er geen camera is gevonden. Lees de documentatie bij uw computer en camera om te controleren of de camera juist is geïnstalleerd.

Hoe kan ik dit deelvenster opnieuw weergeven?

U kunt dit deelvenster opnieuw weergeven als u bijvoorbeeld wilt dat Flash Player een andere camera gebruikt. Het deelvenster Camera weergeven:

  1. Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Control-klik (Macintosh) op de afbeelding van de toepassing tijdens het afspelen.
  2. Klik in het snelmenu op Instellingen en klik op het tabblad Camera.

Ik zie het tabblad Camera niet en kan dit deelvenster dus niet weergeven.

Als uw computer of apparatuur geen video-opname via Flash Player ondersteunt, kunt u geen camera selecteren en wordt dit deelvenster niet weergegeven.