Toegankelijkheid

Hulp voor Flash Player

Inhoudsopgave

Het deelvenster Afspeelinstellingen voor beveiligde inhoud


Opmerking: De hierboven weergegeven figuur is geen afbeelding, maar de daadwerkelijke Settings Manager. Klik op de tabbladen om de verschillende deelvensters weer te geven. Met de opties in de deelvensters kunt u de instellingen voor Adobe Flash Player wijzigen.

Gebruik het deelvenster Afspeelinstellingen voor beveiligde inhoud voor het herstellen van licentiebestanden die naar uw computer zijn gedownload.

Sommige inhoud op internet wordt door de inhoudprovider beveiligd door middel van Adobe Flash Access. Om deze beveiligde inhoud te kunnen gebruiken, moet de gebruiker eerst inhoudlicenties hebben ontvangen van de inhoudprovider. Deze inhoudlicenties worden automatisch naar uw computer gedownload als u de beveiligde inhoud bijvoorbeeld huurt of koopt. Deze licenties worden door Flash Player op uw computer opgeslagen.

Als de inhoud niet correct wordt afgespeeld, moet u de licentiebestanden mogelijk herstellen. Een medewerker van de technische ondersteuning van de inhoudprovider kan u bijvoorbeeld mogelijk adviseren uw bestaande licentiebestanden te herstellen, zodat u ze opnieuw kunt downloaden.

Wees voorzichtig met het herstellen van licentiebestanden. Hierbij worden door Flash Player alle bestaande licentiebestanden hersteld voor beveiligde inhoud die op uw computer in Flash Player wordt afgespeeld. Deze inhoud is op uw computer hierna niet langer via Flash Player toegankelijk, totdat u de licenties opnieuw van uw inhoudprovider hebt gedownload.

Door het herstellen van licentiebestanden worden deze niet daadwerkelijk van uw computer verwijderd. Zie deze Tech Note over Flash Access-ondersteuning als u deze bestanden permanent wilt verwijderen.